04/04/2020 04/04/2020 Zoti është bashkë me ne..! Pёr shkak tё pandemisё Covid-19, vendi ynё dhe gjithë bota po kalojnë ditë të vështira. Kjo situatë ka gjunjëzuar më tepër familjet në nevoje të cilat përballen me urinë, pasigurinë dhe frikën. Për t’i lehtesuar sado pak në këto ditë të veshtira me bekimin e Mitropolitit të Elbasanit, imzot Andonit,...
04 Απριλίου, 2020 - 18:27

Mitropolia e Shenjtë e Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit: ‘Pёr shkak tё pandemisё Covid-19, vendi ynё dhe gjithë bota po kalojnë ditë të vështira’

Διαδώστε:
Mitropolia e Shenjtë e Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit: ‘Pёr shkak tё pandemisё Covid-19, vendi ynё dhe gjithë bota po kalojnë ditë të vështira’

Zoti është bashkë me ne..!
Pёr shkak tё pandemisё Covid-19, vendi ynё dhe gjithë bota po kalojnë ditë të vështira. Kjo situatë ka gjunjëzuar më tepër familjet në nevoje të cilat përballen me urinë, pasigurinë dhe frikën. Për t’i lehtesuar sado pak në këto ditë të veshtira me bekimin e Mitropolitit të Elbasanit, imzot Andonit, dhuruam pako ushqimore, perime dhe materiale të higjienës, për 40 familje në nevojë.
Me lutje, besim dhe shpresë te Perёndia, sigurisht që do ta pёrballojmё dhe do ta kalojmё kёtё situatё së bashku!

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων