08/06/2019 08/06/2019 I pranishem edhe kete vit ishte edhe Mitropoliti i Basanit, Shpatit dhe Librazhdit, Imzot Andoni i shoqeruar nga prifti i zones Ate Jani Ranxha. Ne panairin e organizuar me kete rast merrte pjese edhe Fondacioni “Fryme Dashurie” i Kishes sone, i cili prej shume vitesh zhvillon programe zhvillimi dhe mbeshtetje per familjet e kesaj zone....
08 Ιουνίου, 2019 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2019 - 14:33

Momente nga Festa “Miqte e Shpatit” organizuar nga Bashkia Elbasan me rastin e hapjes se sezonit turistik

Διαδώστε:
Momente nga Festa “Miqte e Shpatit” organizuar nga Bashkia Elbasan me rastin e hapjes se sezonit turistik

I pranishem edhe kete vit ishte edhe Mitropoliti i Basanit, Shpatit dhe Librazhdit, Imzot Andoni i shoqeruar nga prifti i zones Ate Jani Ranxha.
Ne panairin e organizuar me kete rast merrte pjese edhe Fondacioni “Fryme Dashurie” i Kishes sone, i cili prej shume vitesh zhvillon programe zhvillimi dhe mbeshtetje per familjet e kesaj zone.
Zona e Shpatit eshte e njohur per vlerat e saj natyrore dhe kulturore duke e bere kete zone shume terheqese per vizitoret e ndryshem.

Famullia Orthodhokse «Ngjitja në Qiejt e Zotit Krisht» Gjinar Facebook

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων