03/04/2020 03/04/2020 Njoftim: Për ndërprerjen e veprimtarisë akademike dhe administrative në Kolegjin Universitar “LOGOS” për shkak të parandalimit të përhapjes se COVID-19 Njoftim me rëndësi! Në zbatim të urdhrit të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nr.216, datë 01.04.2020, “Për mbylljen e veprimtarisë se Institucioneve arsimore publike dhe jopublike dhe çerdheve për kufizimin e përhapjes së COVID-19”,...
03 Απριλίου, 2020 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2020 - 13:20

Për ndërprerjen e veprimtarisë akademike dhe administrative në Kolegjin Universitar “LOGOS” për shkak të parandalimit të përhapjes se COVID-19

Διαδώστε:
Për ndërprerjen e veprimtarisë akademike dhe administrative në Kolegjin Universitar “LOGOS” për shkak të parandalimit të përhapjes se COVID-19

Njoftim: Për ndërprerjen e veprimtarisë akademike dhe administrative në Kolegjin Universitar “LOGOS” për shkak të parandalimit të përhapjes se COVID-19
Njoftim me rëndësi!

Në zbatim të urdhrit të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nr.216, datë 01.04.2020, “Për mbylljen e veprimtarisë se Institucioneve arsimore publike dhe jopublike dhe çerdheve për kufizimin e përhapjes së COVID-19”, Rektorati i Kolegjit Universitar “LOGOS” vendosi: Të vijoje ndërprerjen e veprimtarisë akademike dhe administrative në Kolegjin Universitar “LOGOS” deri në përfundim të gjendjes së epidemisë së shkaktuar nga infeksioni COVID-19.

Faleminderit

 

Download Urdheri i Rektoratit

 

— kulogos.edu.al

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων