18/04/2019 18/04/2019 U zhvillua sot ne kishen e Shen Dhimitrit ne fshatin Fikas te Elbasanit Mesha e Dhuratave te Parashenjteruara. I pranishem ishte Mitropoliti i Fierit Hiresi Nikolla si dhe klerike, pedagoge e studente te Universitetit Logos, dega e teologjise sociale. Ne aktivitet moren pjese edhe te rinj nga Elbasani, Tirana dhe Fieri. Mbas mbarimit te meshes...
18 Απριλίου, 2019 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2019 - 16:01

U zhvillua sot ne kishen e Shen Dhimitrit ne fshatin Fikas te Elbasanit Mesha e Dhuratave te Parashenjteruara

Διαδώστε:
U zhvillua sot ne kishen e Shen Dhimitrit ne fshatin Fikas te Elbasanit Mesha e Dhuratave te Parashenjteruara

U zhvillua sot ne kishen e Shen Dhimitrit ne fshatin Fikas te Elbasanit Mesha e Dhuratave te Parashenjteruara. I pranishem ishte Mitropoliti i Fierit Hiresi Nikolla si dhe klerike, pedagoge e studente te Universitetit Logos, dega e teologjise sociale. Ne aktivitet moren pjese edhe te rinj nga Elbasani, Tirana dhe Fieri. Mbas mbarimit te meshes Hiresi Nikolla bashke me te rinjte vizituan Manastirin e Shen Joan Vladimirit. Falenderojme Perendine per gjithcka.

Manastiri i Shenjtë «Shën Joan Vladimiri» Shijon, Elbasan

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων