16/09/2020 16/09/2020 Για την ανόθευτη σχέση των εργατών που δεν μπορούν να προβούν ούτε στο γκρέμισμα αλλά ούτε και στο μπάζωμα του μικρού εξωκκλησίου της Αγίας Παρασκευής στο Καστέλλι της Κρήτης γράφει στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook ο πατήρ Μανώλης Πλουμάκης. Αξίζει να τη διαβάσετε! «Στο χώρο κατασκευής του νέου διεθνούς αερολιμένα Καστελλίου το γραφικό αυτό...
16 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2020 - 17:29

«Δεν είχα ποτέ τέτοια καθαρή, δυνατή και ανόθευτη σχέση με τον Χριστό μας»

Διαδώστε:
«Δεν είχα ποτέ τέτοια καθαρή, δυνατή και ανόθευτη σχέση με τον Χριστό μας»

Για την ανόθευτη σχέση των εργατών που δεν μπορούν να προβούν ούτε στο γκρέμισμα αλλά ούτε και στο μπάζωμα του μικρού εξωκκλησίου της Αγίας Παρασκευής στο Καστέλλι της Κρήτης γράφει στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook ο πατήρ Μανώλης Πλουμάκης. Αξίζει να τη διαβάσετε!

«Στο χώρο κατασκευής του νέου διεθνούς αερολιμένα Καστελλίου το γραφικό αυτό εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής αρχικά αποφασίστηκε να γκρεμιστεί (έγινε και ειδική ακολουθία από την εκκλησιαστική αρχή της περιοχής) και να κατασκευαστεί εκ νέου σε άλλο χώρο.
Η απροθυμία, όμως, των ανθρώπων που χειρίζονται τα μηχανήματα οδήγησε την εταιρεία στη “λύση του μπαζώματος” αλλάζοντας λίγο το χωροταξικό σχεδιασμό…
Κι όμως, οι εργαζόμενοι, νέα παιδιά οι περισσότεροι, άνθρωποι που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την εκκλησία, που δεν ακολουθούν δόγματα και κανόνες, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ.
Δεν μπορούν, δεν αντέχουν, δεν επιθυμούν να το θάψουν, να το εξαφανίσουν…
Δεν επιθυμεί κανείς να είναι ο πρώτος που θα ρίξει το πρώτο φορτίο πάνω στη στέγη του ναού…
Θέλω να τους πω..
Δεν είχα ποτέ τέτοια καθαρή, δυνατή και ανόθευτη σχέση με το Χριστό μας.
Υποκλίνομαι στην πίστη σας! Με ξεπερνάει…»!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων