02/07/2020 02/07/2020 Τα αίτια, τα στάδια, τις συναισθηματικές αντιδράσεις και τις συνέπειες ενός διαζυγίου προσπαθεί να σκιαγραφήσει στη μελέτη της η υπεύθυνη της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, κα Βαρβάρα Βασιλάκη. «Tο διαζύγιο είναι ένα γεγονός με διαρκώς αυξητικές τάσεις και κανείς πλέον δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη ή να κλείσει τα μάτια, ξορκίζοντας ή...
02 Ιουλίου, 2020 - 22:54
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2020 - 22:43

«Διαζύγιο: μια όχι εύκολη και πρόχειρη λύση»

Διαδώστε:
«Διαζύγιο: μια όχι εύκολη και πρόχειρη λύση»

Τα αίτια, τα στάδια, τις συναισθηματικές αντιδράσεις και τις συνέπειες ενός διαζυγίου προσπαθεί να σκιαγραφήσει στη μελέτη της η υπεύθυνη της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, κα Βαρβάρα Βασιλάκη.

«Tο διαζύγιο είναι ένα γεγονός με διαρκώς αυξητικές τάσεις και κανείς πλέον δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη ή να κλείσει τα μάτια, ξορκίζοντας ή αγνοώντας το.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, όλα στον γάμο αρχικά σκιαγραφούνται με τις πιο ευοίωνες προϋποθέσεις, όπως ένωση, όνειρα, αγάπη, ευχές, υποσχέσεις. Όμως έρχεται η στιγμή που όλα αυτά δίνουν τη θέση τους σε συγκρούσεις, έλλειψη επικοινωνίας, αδυναμία επίλυσης προβλημάτων, απόσταση, διαφωνίες, κατηγορίες και η καθημερινότητα γίνεται βασανιστική και ανυπόφορη», γράφει η κυρία Βασιλάκη στον πρόλογο της πολύ ενδιαφέρουσας μελέτης της, με τίτλο: «Διαζύγιο: μια όχι εύκολη και πρόχειρη λύση». Τη συνέχεια μπορείτε να την διαβάσετε εδώ. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων