04/05/2022 04/05/2022 Γράφει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης Πρόδρομος Έχουμε ένα νέο σύστημα συναλλαγών στα μέρη μας. Ακούστε κύριοι το ευφυές νόμισμα της αγάπης. Καθημερινά ο κάθε αδελφός μας δικαιούται μια γενναία κούπα ρύζι άβραστο, δηλαδή σχεδόν μια κατσαρόλα φαγητό. Φιλότιμοι παρά τη φτώχια τους άνθρωποι, κάθε που βυθίζουν τη μεταλλική κούπα στο σακί, μας...
04 Μαΐου, 2022 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2022 - 12:20

Μια κούπα – ένα φιλί ή μια αγκαλιά

Διαδώστε:
Μια κούπα – ένα φιλί ή μια αγκαλιά
  • Γράφει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης Πρόδρομος
Έχουμε ένα νέο σύστημα συναλλαγών στα μέρη μας. Ακούστε κύριοι το ευφυές νόμισμα της αγάπης. Καθημερινά ο κάθε αδελφός μας δικαιούται μια γενναία κούπα ρύζι άβραστο, δηλαδή σχεδόν μια κατσαρόλα φαγητό.
Φιλότιμοι παρά τη φτώχια τους άνθρωποι, κάθε που βυθίζουν τη μεταλλική κούπα στο σακί, μας καταφιλούν τα χέρια. Αμήχανο. Τίποτα δεν κάνουμε εμείς. Οι μακρινοί αδελφοί τους από Ελλάδα και Κύπρο κάνουν τα πάντα. Για να βγούμε λοιπόν από τη δύσκολη θέση, ορίσαμε όσοι είναι χριστιανοί να ευχαριστούν το Θεό προσκυνώντας την εικόνα του Χριστού μας μετά το γέμισμα. Όσοι δεν είναι να μας δίνουν μια ζεστή αγκαλιά. Έτσι και οι πιστοί γνωρίζουν ότι όλα τα παρέχει ο Κύριος και οι μη πιστοί νιώθουν ότι είναι κι αυτοί ένα με εμάς δίχως να περιμένουμε τίποτα από αυτούς. Αρχή και Τέλος Ιησούς Χριστός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων