24/02/2024 24/02/2024 Το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2024, μέλη της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών – Αθηνών και του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Σωματείου << Παναγία η Κοσμοσώτειρα >> ολοκλήρωσαν, την φόρτωση ενός εμπορευματοκιβωτίου (container), με είδη πρώτης ανάγκης, ως συνδρομή στο Ιεραπολικό έργο, της Ιεράς Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης ( Πατριαρχείο...
24 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2024 - 18:02

Σε δύο μήνες θα φθάσει η βοήθεια από την Ελλάδα στην Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Σε δύο μήνες θα φθάσει η βοήθεια από την Ελλάδα στην Μαδαγασκάρη

Το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2024, μέλη της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών – Αθηνών και του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Σωματείου << Παναγία η Κοσμοσώτειρα >> ολοκλήρωσαν, την φόρτωση ενός εμπορευματοκιβωτίου (container), με είδη πρώτης ανάγκης, ως συνδρομή στο Ιεραπολικό έργο, της Ιεράς Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης ( Πατριαρχείο Αλεξανδρείας ).

Παρών και ο Ποιμενάρχης της μακρινής αυτής Επισκοπής Θεοφιλέτατος Επίσκοπος κ. Πρόδρομος, με κληρικούς του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου.
Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε, όλους όσους συνέδραμαν πικιλοτρόπως, σε αυτή την προσπάθεια.

Περίπου σε δύο ( 2 ) μήνες, το εμπορευματοκιβώτιο, που φορτώθηκε με επιμέλεια και τάξη, θα φθάσει στην μακρινή Μαδαγασκάρη!

 

Κείμενο – Φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων