27/02/2021 27/02/2021 Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντα Αθανασίου τέλεσε σήμερα, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, στην Ιερά Μονή Σταυροβουνίου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του γέροντα. Ακολούθως, παρατέθηκε τράπεζα. Αφού αποχώρησαν οι προσκυνητές, ο Πανιερώτατος και οι Πατέρες της αδελφότητας μετέβησαν στο Καθολικό της Μονής για...
27 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2021 - 19:31

40νθήμενο μνημόσυνο & εκλογή ηγουμένου στην Ι.Μ. Σταυροβουνίου

Διαδώστε:
40νθήμενο μνημόσυνο & εκλογή ηγουμένου στην Ι.Μ. Σταυροβουνίου

Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντα Αθανασίου τέλεσε σήμερα, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, στην Ιερά Μονή Σταυροβουνίου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του γέροντα. Ακολούθως, παρατέθηκε τράπεζα. Αφού αποχώρησαν οι προσκυνητές, ο Πανιερώτατος και οι Πατέρες της αδελφότητας μετέβησαν στο Καθολικό της Μονής για τη διαδικασία της εκλογής νέου Ηγουμένου. Νέος Ηγούμενος της Μονής εξελέγη ο ιερομόναχος Διονύσιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων