13/07/2019 13/07/2019 Εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Πατρός Ημών Παϊσίου του Αγιορείτου, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σκαφιδιάς, όπου τελέσθηκε με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας, κ.κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ, Ιερά Αγρυπνία, το βράδυ της Πέμπτης 11 προς Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, ημέρα όπου ο ταπεινός γέροντας Παΐσιος, παρέδωσε το πνεύμα Του εις χείρας Θεού ζώντος, πριν...
13 Ιουλίου, 2019 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2019 - 21:21

Αγρυπνία για τον Όσιο Παΐσιο στην Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκαφιδιάς

Διαδώστε:
Αγρυπνία για τον Όσιο Παΐσιο στην Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκαφιδιάς

Εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Πατρός Ημών Παϊσίου του Αγιορείτου, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σκαφιδιάς, όπου τελέσθηκε με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας, κ.κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ, Ιερά Αγρυπνία, το βράδυ της Πέμπτης 11 προς Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, ημέρα όπου ο ταπεινός γέροντας Παΐσιος, παρέδωσε το πνεύμα Του εις χείρας Θεού ζώντος, πριν από 25 ολόκληρα χρόνια.

 

 

Στην Ιερά αγρυπνία, η οποία τελέσθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της Οσιοτάτης Καθηγουμένης Μακαρίας, συμμετείχαν οι Αιδεσιμ. π. Διονύσιος Μιχαλόπουλος, π. Νικόλαος Κατσηδήμας, π. Άγγελος Ζέζας, π. Ιωάννης Διαμαντόπουλος και ο οικείος Εφημέριος π. Γεώργιος Κουτσοχρόνης, ενώ την παρακολούθησαν πλήθος φιλακόλουθων Χριστιανών.

 

ΠΗΓΗ: PATRISNEWS / ΠΡΕΣΒΥΤ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΗΔΗΜΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων