28/11/2020 28/11/2020 «Συνεχίζεται η ιερά παράδοση που είχε θεσπίσει ο θρυλικός και πνευματικός αετός, μακαριστός Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κυρός Ειρηναίος Γαλανάκης, ως καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Ακρωτηρίου Χανίων και καθηγητής της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης, με την τοποθέτηση σταυρών σε λόφους και κορφές της Μονής. Η Μονή ευχαριστεί τους αδελφούς Κυριακίδη «για την υπέροχη αυτή κίνηση...
28 Νοεμβρίου, 2020 - 20:58
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2020 - 20:57

Άλλος ένας Σταυρός τοποθετήθηκε πέριξ της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος

Διαδώστε:
Άλλος ένας Σταυρός τοποθετήθηκε πέριξ της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος

«Συνεχίζεται η ιερά παράδοση που είχε θεσπίσει ο θρυλικός και πνευματικός αετός, μακαριστός Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κυρός Ειρηναίος Γαλανάκης, ως καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Ακρωτηρίου Χανίων και καθηγητής της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης, με την τοποθέτηση σταυρών σε λόφους και κορφές της Μονής.

Η Μονή ευχαριστεί τους αδελφούς Κυριακίδη «για την υπέροχη αυτή κίνηση τους, να είναι εκτός από κτήτορες του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά, εκείνοι που, πλέον, θα εμπνέουν τους αγωνιζόμενους Χριστιανούς να κάνουν με υπομονή τον σταυρό τους, αφού πάντα ακολουθεί η Ανάσταση μετά από Αυτόν».

Σταυρός ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης!

Πηγή: Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος, fb

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων