27/08/2022 27/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Μυκόνου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα το πρωί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου, συμπαραστατούμενος από τον Ηγούμενο Αρχιμ. Αλέξιο. Ακολούθως, τέλεσε το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Μυκονίου νέου, προς τους γονείς και τους οικείους του οποίου απηύθυνε λόγους παρηγορίας και αναστάσιμης ελπίδας. Μετά το πέρας της...
27 Αυγούστου, 2022 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2022 - 13:36

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Μυκόνου

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Μυκόνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Μυκόνου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα το πρωί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου, συμπαραστατούμενος από τον Ηγούμενο Αρχιμ. Αλέξιο.

Ακολούθως, τέλεσε το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Μυκονίου νέου, προς τους γονείς και τους οικείους του οποίου απηύθυνε λόγους παρηγορίας και αναστάσιμης ελπίδας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ευλογήθηκαν, ως και εχθές στον Εσπερινό, οι κατά το έθος προσκομισθείσες από τους πιστούς «πίττες» του Αγίου Φανουρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων