14/07/2021 14/07/2021 Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς Χριστιανούς ότι το προσεχές Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021, θα τελεσθεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, στην Ιερά Γυναικεία Μονή του Οσίου Παταπίου Γερανείων Ορέων, Αρχιερατική Θ. Λειτουργία και στην συνέχεια το διετές Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιμανδρίτου κυρού Νεκταρίου (κατά κόσμον Κυριάκου) Μαρμαρινού, του από Πρωτοσυγκέλλων...
14 Ιουλίου, 2021 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2021 - 14:28

Διετές Μνημόσυνο του Αρχιμ. Νεκταρίου Μαρμαρινού στη Μονή Οσίου Παταπίου

Διαδώστε:
Διετές Μνημόσυνο του Αρχιμ. Νεκταρίου Μαρμαρινού στη Μονή Οσίου Παταπίου

Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς Χριστιανούς ότι το προσεχές Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021, θα τελεσθεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, στην Ιερά Γυναικεία Μονή του Οσίου Παταπίου Γερανείων Ορέων, Αρχιερατική Θ. Λειτουργία και στην συνέχεια το διετές Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιμανδρίτου κυρού Νεκταρίου (κατά κόσμον Κυριάκου) Μαρμαρινού, του από Πρωτοσυγκέλλων της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου του και εκ των Κτιτόρων της ως άνω Ι. Μονής.

Καλούνται οι πιστοί Χριστιανοί να μετάσχουν στην Θ. Λειτουργία και να αναπέμψουν τις προσευχές τους στον Ύψιστο υπέρ ευσταθείας της Ι. Αδελφότητας και αναπαύσεως του αειμνήστου Γέροντος π. Νεκταρίου!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων