17/06/2022 17/06/2022 Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος Ο Aιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου, θεολόγος, ιατρός και κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν- Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, ανήμερα της Πεντηκοστής ( 12 / 06 / 2022 ) τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην Γυναικεία Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής. Ο π. Ευάγγελος τέλεσε και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας ” ..την...
17 Ιουνίου, 2022 - 17:19
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2022 - 17:42

Eίναι γνωστή η αγάπη του π. Ευαγγέλου Παπανικολάου για τα παιδιά

Διαδώστε:
Eίναι γνωστή η αγάπη του π. Ευαγγέλου Παπανικολάου για τα παιδιά

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

Ο Aιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου, θεολόγος, ιατρός και κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν- Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, ανήμερα της Πεντηκοστής ( 12 / 06 / 2022 ) τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην Γυναικεία Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής.

Ο π. Ευάγγελος τέλεσε και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας ” ..την γενέθλιο ημέρα της Εκκλησίας ” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο κήρυγμά του.

Είναι γνωστή η αγάπη του π. Ευαγγέλου για τα παιδιά, και έτσι αυτά έτρεξαν κοντά του, κατά την ανάγνωση των ευχών των τριών Γονυκλισιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων