23/09/2021 23/09/2021 Εκοιμήθη εν Κυρίω η πολυσέβαστη μοναχή Ευβούλη Γρηγοράκη από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Ακρωτηρίου, σε ηλικία 93 ετών. Στο μοναστήρι που ασκήτεψε με αυταπάρνηση, ζήλο και απλότητα για πάνω από 70 έτη έχει τεθεί το λείψανο της προς προσκύνημα από το πρωί και η ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 03:00 μ.μ....
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 8:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 8:51

Εκοιμήθη η αδελφή της Μονής Κορακιανών μοναχή Ευβούλη

Διαδώστε:
Εκοιμήθη η αδελφή της Μονής Κορακιανών μοναχή Ευβούλη

Εκοιμήθη εν Κυρίω η πολυσέβαστη μοναχή Ευβούλη Γρηγοράκη από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Ακρωτηρίου, σε ηλικία 93 ετών.

Στο μοναστήρι που ασκήτεψε με αυταπάρνηση, ζήλο και απλότητα για πάνω από 70 έτη έχει τεθεί το λείψανο της προς προσκύνημα από το πρωί και η ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 03:00 μ.μ.

“Ο Τίμιος Πρόδρομος την πήρε κοντά Του ώστε να την ανταμοίψει για τους πολλούς πνευματικούς της αγώνες. Η Ιερά Μονή Κορακιών στερείτε -φεύ- πλέον της μετὰ ζήλου διακονίας αυτής. Είη η μνήμη αυτής αγήρως· αναπαύσαι Κύριος ταύτην εν σκηναίς Δικαίων. ΑΜΗΝ”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων