14/12/2019 14/12/2019 Εκοιμήθη η Γερόντισσα Θεοδοσία, προηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος  (Αγίου Νεκταρίου) Αιγίνης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ “Μετά βαθυτάτης θλίψεως αγγέλομεν την εν Κυρίω Κοίμησιν της οσιοτάτης προηγουμένης της Ι.Μονής Αγίας Τριάδος (Αγίου Νεκταρίου) Αιγίνης μοναχής...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2019 - 15:02

Εκοιμήθη η προηγουμένη της Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη η προηγουμένη της Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης

Εκοιμήθη η Γερόντισσα Θεοδοσία, προηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος  (Αγίου Νεκταρίου) Αιγίνης. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ

“Μετά βαθυτάτης θλίψεως αγγέλομεν την εν Κυρίω Κοίμησιν της οσιοτάτης προηγουμένης της Ι.Μονής Αγίας Τριάδος (Αγίου Νεκταρίου) Αιγίνης μοναχής Θεοδοσίας .
Η μακαριστή Γερόντισσα Θεοδοσία διετέλεσε επί μακρόν ως Καθηγουμένη της Ι.Μονής του Αγίου Νεκταρίου και παρητήθη οικειοθελώς των καθηκόντων της, τον παρελθόντα Ιούλιο λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Διακρίθηκε για την προσήλωση της εις τα έργα και την διακονία της Ι.Μονής ,δια την στιβαρότητα της και δια το φιλανθρωπικό έργο της. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 15η Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15.00′ στην Ι.Μονή του Αγίου Νεκταρίου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτατου Ποιμενάρχου μας κ.κ.ΕΦΡΑΙΜ” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων