03/11/2021 03/11/2021 Η μοναχή Μακρίνα (κατά κόσμον Μαρία Καλύβα) εξελέγη σήμερα το πρωί νέα Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Προδρόμου – Μακρυνού Μεγάρων, κατόπιν ψηφοφορίας που διεξήχθη από τις αδελφές της Ιεράς Μονής μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας. Μετά την ψηφοφορία τελέστηκε ευχαριστήρια δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο καθώς και...
03 Νοεμβρίου, 2021 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2021 - 11:11

Εξελέγη νέα Καθηγουμένη στη Μονή Μακρυνού Μεγάρων

Διαδώστε:
Εξελέγη νέα Καθηγουμένη στη Μονή Μακρυνού Μεγάρων

Η μοναχή Μακρίνα (κατά κόσμον Μαρία Καλύβα) εξελέγη σήμερα το πρωί νέα Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Προδρόμου – Μακρυνού Μεγάρων, κατόπιν ψηφοφορίας που διεξήχθη από τις αδελφές της Ιεράς Μονής μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Μετά την ψηφοφορία τελέστηκε ευχαριστήρια δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο καθώς και τρισάγιο στον τάφο των κτητόρων της Μονής, Γέροντα Δαμασκηνού και Γερόντισσας Μακρίνας.

Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνος ευχήθηκε στη νέα Ηγουμένη να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης που της επέδειξε η αδελφότητα και να βαδίσει στα χνάρια της πρώτης Γερόντισσας και κτητόρισας της Μονής, μακαριστής Μοναχής Μακρίνας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων