12/06/2020 12/06/2020 Σύμφωνα με το Lesvospost.com εξιχνιάστηκε κλοπή που έγινε πριν λίγες ημέρες στο μοναστήρι της δυτικής Λέσβου. Το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής προχώρησε σε ταυτοποίηση για την εμπλοκή του στην υπόθεση διάρρηξης και κλοπής ενός 29χρονου ημεδαπού για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής. Πιο συγκεκριμένα ο 29χρονος έχοντας συνεργό ένα ακόμα άτομο που...
12 Ιουνίου, 2020 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 18:36

Εξιχνιάστηκε κλοπή στην Μονή Λειμώνος

Διαδώστε:
Εξιχνιάστηκε κλοπή στην Μονή Λειμώνος

Σύμφωνα με το Lesvospost.com εξιχνιάστηκε κλοπή που έγινε πριν λίγες ημέρες στο μοναστήρι της δυτικής Λέσβου. Το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής προχώρησε σε ταυτοποίηση για την εμπλοκή του στην υπόθεση διάρρηξης και κλοπής ενός 29χρονου ημεδαπού για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα ο 29χρονος έχοντας συνεργό ένα ακόμα άτομο που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα στοιχεία του μπήκαν στην Ιερά Μονή Λειμώνος και διέρρηξαν το παγκάρι από το οποίο απέσπασαν χρηματικό ποσό περίπου 500 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων