02/01/2022 02/01/2022 Στην ιστορική Ιερά Μονή των Σισσίων πραγματοποιήθηκε σήμερα η κεκανονισμένη από το Τυπικό της Εκκλησίας Ενθρόνιση νέου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής, Αρχιμανδρίτη Γεράσιμου Χαραλαμπάτου. Προηγήθηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριου. Μετά το πέρας της ακολουθίας, προσφέρθηκε το καθιερωμένο κέρασμα, όπου άπαντες ευχήθηκαν στο νέο Ηγούμενο να έχει καρποφόρο διακονία, αλλά...
02 Ιανουαρίου, 2022 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2022 - 14:59

Ενθρόνιση Ηγουμένου στην ιστορική Ιερά Μονή Σισσίων

Διαδώστε:
Ενθρόνιση Ηγουμένου στην ιστορική Ιερά Μονή Σισσίων

Στην ιστορική Ιερά Μονή των Σισσίων πραγματοποιήθηκε σήμερα η κεκανονισμένη από το Τυπικό της Εκκλησίας Ενθρόνιση νέου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής, Αρχιμανδρίτη Γεράσιμου Χαραλαμπάτου.

Προηγήθηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριου.

Μετά το πέρας της ακολουθίας, προσφέρθηκε το καθιερωμένο κέρασμα, όπου άπαντες ευχήθηκαν στο νέο Ηγούμενο να έχει καρποφόρο διακονία, αλλά και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη να τον αξιώνει ο Θεός να βιώνει αυτές τις χαρούμενες στιγμές των πνευματικών του παιδιών και της Ιεράς Μητροπόλεώς του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων