02/01/2020 02/01/2020 Τελέστηκε την 1 Ιανουαρίου 2020 στο Ιερό Ησυχαστήριο των Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, ο πανηγυρικός εσπερινός επί τη εορτή της μνήμης του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ. Χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Γέροντας του Ιερού Ησυχαστηρίου και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος. Παρόλο το ψύχος του χειμώνα αρκετές ψυχές προσήλθαν να...
02 Ιανουαρίου, 2020 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2020 - 9:09

Εορτή Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο Φωκίδος

Διαδώστε:
Εορτή Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο Φωκίδος

Τελέστηκε την 1 Ιανουαρίου 2020 στο Ιερό Ησυχαστήριο των Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, ο πανηγυρικός εσπερινός επί τη εορτή της μνήμης του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

Χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Γέροντας του Ιερού Ησυχαστηρίου και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος.

Παρόλο το ψύχος του χειμώνα αρκετές ψυχές προσήλθαν να τιμήσουν και να προσκυνήσουν τα άγια λείψανα του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων