17/11/2021 17/11/2021 Αυτοψία διενήργησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος στο προϋπολογισμού 2.775.000 ευρώ έργο αποκατάστασης των κελιών του κτηριακού συγκροτήματος της Ιεράς Μονής Ταξιάρχη Μιχαήλ, στην Μούρα Παλαιοχωρίου Κυνουρίας. Η αυτοψία του Χρ. Λαμπρόπουλου στο εν λόγω χρηματοδοτούμενο από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου έργο διενεργήθηκε στο πλαίσιο επισκέψεων του αντιπεριφερειάρχη για την επιτάχυνση των εκτελούμενων έργων. Είναι...
17 Νοεμβρίου, 2021 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2021 - 21:16

Έργα αποκατάστασης στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ Κυνουρίας

Διαδώστε:
Έργα αποκατάστασης στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ Κυνουρίας

Αυτοψία διενήργησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος στο προϋπολογισμού 2.775.000 ευρώ έργο αποκατάστασης των κελιών του κτηριακού συγκροτήματος της Ιεράς Μονής Ταξιάρχη Μιχαήλ, στην Μούρα Παλαιοχωρίου Κυνουρίας.

Η αυτοψία του Χρ. Λαμπρόπουλου στο εν λόγω χρηματοδοτούμενο από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου έργο διενεργήθηκε στο πλαίσιο επισκέψεων του αντιπεριφερειάρχη για την επιτάχυνση των εκτελούμενων έργων.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υλοποιείται ένα σημαντικό πρόγραμμα έργων πολιτισμού και μελετών αναστήλωσης μνημείων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων