10/03/2021 10/03/2021 Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε, Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων, ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο μέσα από ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: Τρία μικρά κατσικάκια γεννήθηκαν (χθες) στην Κιβωτό με τα ζώα της Μονής. Αναλυτικά η ανάρτηση, που επικεντρώνει στην αγάπη, αναφέρει: «Το ωραιότερο Δώρο σήμερα μου...
10 Μαρτίου, 2021 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2021 - 16:11

Φόδελε: Γεννητούρια στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα

Διαδώστε:
Φόδελε: Γεννητούρια στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα

Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε, Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων, ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο μέσα από ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: Τρία μικρά κατσικάκια γεννήθηκαν (χθες) στην Κιβωτό με τα ζώα της Μονής.

Αναλυτικά η ανάρτηση, που επικεντρώνει στην αγάπη, αναφέρει:

«Το ωραιότερο Δώρο σήμερα μου επιφύλαξαν τα ζώα της Κιβωτού μας… 3 μίνι κατσικάκια γεννήθηκαν! Η Γαλάτια, η Αθηνά και η Καλλιόπη… Δίνοντας ΑΓΑΠΗ γινόμαστε σίγουρα καλύτεροι άνθρωποι  Αγάπη… μοιράστε την απλόχερα προς όλους τους ανθρώπους και τα πλάσματα της Δημιουργίας , κάποιος θα έχει την ανάγκη αυτή… Δώστε την! Σας ευχαριστώ για τις ευχές και σας εύχομαι ότι επιθυμεί ο καθένας να το αποκτήσει».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων