29/11/2020 29/11/2020 Τηρουμένων όλων των μέτρων που επικρατούν στο πλαίσιο του περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού τελέστηκε σήμερα η εξόδιος ακολουθία του Καθηγουμένου του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Ιωάννου Ρώσου στο Πευκοχωρίου Χαλκιδικής, μακαριστού Αρχιμανδρίτη Τιμόθεου Τσότρα. Ο ηγούμενος του Ησυχαστηρίου «έφυγε» σε ηλικία 92 ετών και νοσηλευόταν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Ο Μακαριστός Γέροντας...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2020 - 14:46

Η Εξόδιος ακολουθία του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου Ρώσου Πευκοχωρίου Χαλκιδικής

Διαδώστε:
Η Εξόδιος ακολουθία του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου Ρώσου Πευκοχωρίου Χαλκιδικής

Τηρουμένων όλων των μέτρων που επικρατούν στο πλαίσιο του περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού τελέστηκε σήμερα η εξόδιος ακολουθία του Καθηγουμένου του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Ιωάννου Ρώσου στο Πευκοχωρίου Χαλκιδικής, μακαριστού Αρχιμανδρίτη Τιμόθεου Τσότρα.

Ο ηγούμενος του Ησυχαστηρίου «έφυγε» σε ηλικία 92 ετών και νοσηλευόταν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Ο Μακαριστός Γέροντας ήταν ο κτήτωρ του Ιερού Ησυχαστηρίου και πνευματικός πατέρας αναρίθμητων παιδιών τα οποία σήμερα δεν μπόρεσαν να βρίσκονται στην εξόδιο ακολουθία εξαιτίας των μέτρων που ισχύουν.

Φωτογραφίες: Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων