29/04/2020 29/04/2020 Η Ιερά Μονή Βαλαάμ σε συνεργασία με το σύλλογο Parsuna παρουσιάζει μια μοναδική εφαρμογή, τη “Varlaam”, η οποία περιλαμβάνει μια τρισδιάστατη περιήγηση με πανόραμα και χάρτη καθώς και ένα πλήρες βιβλίο και ημερολόγιο Ορθόδοξων προσευχών. Η εφαρμογή έχει περισσότερες από επτακόσιες πανοραμικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που παρουσιάζουν την Ιερά Μονή Βαλαάμ όπως είναι τώρα. Υπάρχει...
29 Απριλίου, 2020 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2020 - 14:42

Η Ιερά Μονή Βαλαάμ στο κινητό σας

Διαδώστε:
Η Ιερά Μονή Βαλαάμ στο κινητό σας

Η Ιερά Μονή Βαλαάμ σε συνεργασία με το σύλλογο Parsuna παρουσιάζει μια μοναδική εφαρμογή, τη “Varlaam”, η οποία περιλαμβάνει μια τρισδιάστατη περιήγηση με πανόραμα και χάρτη καθώς και ένα πλήρες βιβλίο και ημερολόγιο Ορθόδοξων προσευχών.

Η εφαρμογή έχει περισσότερες από επτακόσιες πανοραμικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που παρουσιάζουν την Ιερά Μονή Βαλαάμ όπως είναι τώρα. Υπάρχει εικονική περιήγηση του νησιού και μια μεγάλη ποικιλία από ιστορικές πληροφορίες είτε με μορφή σημειώσεων είτε με ακουστικές περιηγήσεις και βίντεο.

Υπάρχει ακόμα οδηγός για να σας δείχνει τη θέση σας πάνω στο νησί ανά πάσα στιγμή ώστε να βρίσκετε τι υπάρχει κοντά σας για να επισκεφτείτε.

Ένα από τα κύρια τμήματα της εφαρμογής είναι ένα βιβλίο ορθόδοξων προσευχών, το οποίο περιλαμβάνει όχι μόνο τις πρωινές και τις βραδινές προσευχές, αλλά και τη Βίβλο, τους Ψαλμούς, τους ύμνους, τους κανόνες και κάθε είδους αναφορές στον Κύριο και τη Μητέρα του Θεού για διαφορετικές περιπτώσεις.

Τα κείμενα παρουσιάζονται σε δύο εκδόσεις, στα ρωσικά και στα σλαβικά. Περιέχει επίσης διάφορα λειτουργικά βιβλία που είναι χρήσιμα σε κληρικούς, αναγνώστες ή πιστούς. Επίσης, το Ορθόδοξο ημερολόγιο είναι πολύ εύχρηστο στην εφαρμογή, που περιέχει τις συνηθισμένες πληροφορίες για τις διακοπές και μια σύντομη ψυχολογική ρήση για κάθε μέρα.

Η εφαρμογή καθιστά δυνατή τη λήψη των κύριων ενοτήτων της σε μια φορητή συσκευή και τη συνεργασία τους χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων