31/10/2019 01/11/2019 Διαβάζοντας την Παλαιά Διαθήκη και στο σημείο που βρισκόμαστε με την Κιβωτό του Νώε, αλλά και σε άλλα σημεία, διακρίνουμε την αγάπη του Θεού προς τον άνθρωπο. Παρόλο που ο Θεός έκανε τον κατακλυσμό και αφάνισε κάθε ζωή πάνω στη γη, εντούτοις πίσω από την κίνηση αυτή διακρίνουμε τη δικαιοσύνη του και την αγάπη του....
31 Οκτωβρίου, 2019 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2019 - 3:56

Η Κιβωτός του Νώε και το τέλος του κόσμου – Γένεσις επεισόδιο 5

Διαδώστε:
Η Κιβωτός του Νώε και το τέλος του κόσμου – Γένεσις επεισόδιο 5
Διαβάζοντας την Παλαιά Διαθήκη και στο σημείο που βρισκόμαστε με την Κιβωτό του Νώε, αλλά και σε άλλα σημεία, διακρίνουμε την αγάπη του Θεού προς τον άνθρωπο. Παρόλο που ο Θεός έκανε τον κατακλυσμό και αφάνισε κάθε ζωή πάνω στη γη, εντούτοις πίσω από την κίνηση αυτή διακρίνουμε τη δικαιοσύνη του και την αγάπη του.
Παρόλο που η αμαρτία και η διαφθορά των ανθρώπων που επικρατούσε εκείνη την εποχή ο Θεός δεν κατέστρεψε τα πάντα, ενώ θα μπορούσε να το κάνει.
Έσωσε το ανθρώπινο είδος και το ζωικό βασίλειο μέσω της οικογένειας του Νώε και με την κιβωτό που του έδωσε εντολή να φτιάξει. Η κιβωτός του Νώε συμβολίζει την Εκκλησία του Χριστού. Όποιος παραμένει μέσα σε αυτή σώζεται.
Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκαν στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ στο Τρίκορφο Φωκίδος:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων