19/02/2020 19/02/2020 Το απόγευμα της Δευτέρας, 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5.00 μ.μ. τελέσθηκε, στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Λιβάδι της Καρυάς, Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της Ιεράς Μονής, παρουσία κληρικών της Μητροπόλεως και ευσεβών προσκυνητών και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 11:52

Λαχειοφόρος για την ενίσχυση των έργων σε ιστορική Μονή της Λευκάδας

Διαδώστε:
Λαχειοφόρος για την ενίσχυση των έργων σε ιστορική Μονή της Λευκάδας

Το απόγευμα της Δευτέρας, 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5.00 μ.μ. τελέσθηκε, στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Λιβάδι της Καρυάς, Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της Ιεράς Μονής, παρουσία κληρικών της Μητροπόλεως και ευσεβών προσκυνητών και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ των έργων αναστηλώσεως της ιστορικής Ι. Μονής.

Αφού έγινε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορική πορεία της Ιεράς Μονής υπό του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Ιωαννικίου Ζαμπέλη, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε προσωπικώς τους κληρικούς και λαϊκούς εθελοντές καθώς και όλους όσους προσέφεραν τον οβολό τους για το σκοπό αυτό και ευχήθηκε η Ιερά Μονή να αποκτήσει σύντομα την παλιά της αίγλη.

Πωλήθηκαν συνολικά 1.486 λαχνοί και το ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στα 7.430 ευρώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων