02/11/2022 02/11/2022 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως διοργανώνει, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Λαζαριστών – Σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» του Κ.Θ.Β.Ε. μουσικοχορευτική εκδήλωση αφιερωμένη στη Μικρά Ασία. Συμμετέχουν οι καταξιωμένοι ερμηνευτές Παναγιώτης Καραδημήτρης, Στάθης Νικολαΐδης και...
02 Νοεμβρίου, 2022 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2022 - 14:56

Μουσικοχορευτική εκδήλωση για την Μικρά Ασία στην Ιερά Μονή Λαζαριστών

Διαδώστε:
Μουσικοχορευτική εκδήλωση για την Μικρά Ασία στην Ιερά Μονή Λαζαριστών

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως διοργανώνει, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Λαζαριστών – Σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» του Κ.Θ.Β.Ε. μουσικοχορευτική εκδήλωση αφιερωμένη στη Μικρά Ασία.

Συμμετέχουν οι καταξιωμένοι ερμηνευτές Παναγιώτης Καραδημήτρης, Στάθης Νικολαΐδης και Ευδοξία Κουτσαυτάκη, με τη σύμπραξη των χορωδιακών συνόλων της Σχολής Εκκλησιαστικής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Ιωσήφ ο Υμνογράφος» και του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού Γαλήνης και Ε.Μ.Α.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Παλαιοκάστρου, καθώς και του χορευτικού τμήματος του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου «Αγία Φωτεινή η Νεαπολίτις».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων