11/09/2022 12/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο Γ’ επισκέφθηκε την Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Σπετσών το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο ιστορικό νησί. Στο Καθολικό της Ιεράς...
11 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2022 - 6:14

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και Μητροπολίτες Ύδρας και Λήμνου στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Σπετσών

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και Μητροπολίτες Ύδρας και Λήμνου στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Σπετσών

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο Γ’ επισκέφθηκε την Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Σπετσών το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο ιστορικό νησί.

Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής τελέσθηκε Δοξολογία. Προσφωνήσεις στον Αρχιεπίσκοπο απηύθηναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ και η Καθηγουμένη μ. Μαγδαληνή.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης αντιφώνησε με λόγους πνευματικούς. Εν συνεχεία παρετέθη από την Ιερά Μονή γεύμα προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων