18/11/2022 18/11/2022 Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισκεπτόμενος και διαμένοντας δυο ημέρες στην Ιερά Μονή Τρικόρφου Φωκίδος, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους πατέρες, όπου συνομίλησε μαζί τους δια το όλο έργο της Μονής. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε εκτενώς με τον Γέροντα Νεκτάριο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής για το σημαντικό επιτελούμενο έργο, με την ευλογία...
18 Νοεμβρίου, 2022 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2022 - 14:41

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε τρισάγιο στη γερόντισσα Παϊσία στην Ιερά Μονή Τρικόρφου Φωκίδος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε τρισάγιο στη γερόντισσα Παϊσία στην Ιερά Μονή Τρικόρφου Φωκίδος

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισκεπτόμενος και διαμένοντας δυο ημέρες στην Ιερά Μονή Τρικόρφου Φωκίδος, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους πατέρες, όπου συνομίλησε μαζί τους δια το όλο έργο της Μονής.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε εκτενώς με τον Γέροντα Νεκτάριο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής για το σημαντικό επιτελούμενο έργο, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, υπό των πατέρων στο ιεραποστολικό και λειτουργικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος.

Τέλος τέλεσε ιερό τρισάγιο στο τάφο της γερόντισσας Παϊσίας, την οποία είχε προσωπικά γνωρίσει ευχόμενος για τη μακαρία ανάπαυση της ψυχής της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων