23/08/2019 23/08/2019 Το μοναστήρι της Παναγιάς της Προυσιώτισσας εορτάζει σήμερα 23 Αυγούστου, της Αποδόσεως της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Το μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας , ήταν το πνευματικό κέντρο και αποκούμπι των οπλαρχηγών επί  τουρκοκρατίας. Το μοναστήρι προσφέρει και σήμερα τις υπηρεσίες του στην Ορθοδοξία κι έχει γίνει πόλος έλξης για όλο τον κόσμο. Το...
23 Αυγούστου, 2019 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2019 - 10:39

Το Οδοιπορικό του “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” στην Παναγία την Προυσιώτισσα

Διαδώστε:
Το Οδοιπορικό του “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” στην Παναγία την Προυσιώτισσα

Το μοναστήρι της Παναγιάς της Προυσιώτισσας εορτάζει σήμερα 23 Αυγούστου, της Αποδόσεως της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Το μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας , ήταν το πνευματικό κέντρο και αποκούμπι των οπλαρχηγών επί  τουρκοκρατίας. Το μοναστήρι προσφέρει και σήμερα τις υπηρεσίες του στην Ορθοδοξία κι έχει γίνει πόλος έλξης για όλο τον κόσμο.

Το μοναστήρι είναι χτισμένο μέσα σε βαθιές χαράδρες εκεί όπου βρέθηκε και η εικόνα της Παναγίας από βοσκούς, μέσα σε μια σπηλιά

Αποστολή: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα :Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ: Παναγιώτης Ποδαρόπουλος

Δείτε το οδοιπορικό και  είθε να έχουμε την προστασία της Παναγίας πάντα.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων