02/06/2020 02/06/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας ανακοίνωσε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να παρακολουθήσει κανείς εκ του μακρόθεν τον παρακλητικό κανόνα στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, που θα ψαλλεί σήμερα το απόγευμα στις 18.30 στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά. Τόσο τον παρακλητικό κανόνα όσο και όλες τις υπόλοιπες Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της...
02 Ιουνίου, 2020 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2020 - 12:52

Παράκληση στον Άγ. Λουκά τον Ιατρό σήμερα

Διαδώστε:
Παράκληση στον Άγ. Λουκά τον Ιατρό σήμερα

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας ανακοίνωσε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να παρακολουθήσει κανείς εκ του μακρόθεν τον παρακλητικό κανόνα στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, που θα ψαλλεί σήμερα το απόγευμα στις 18.30 στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

Τόσο τον παρακλητικό κανόνα όσο και όλες τις υπόλοιπες Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, www.imverias.gr, μέσα από την σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias, καθώς και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM. και από το e-radio:https://www.e-radio.gr/Pavlios-Logos-IM-Verias-902-Veria-i1757/live.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων