21/03/2020 21/03/2020 Του  Σπύρου  Θεοδ.  Κουτσοχρήστου Στην Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Τίμιου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς – Λαρίσης, οι Μοναχές  προσευχόμενες  στόλισαν την εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, με άνθη από άγριες κορομηλιές που φύονται στις πλαγιές του όρους Κίσσαβος. Η Ιερά Μονή ιδρύθηκε περί το έτος 1550 από τον Άγιο Δαμιανό τον εν Κισσάβω, και σήμερα ” εν...
21 Μαρτίου, 2020 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2020 - 13:53

Προσευχή για τη σωτηρία του κόσμου

Διαδώστε:
Προσευχή για τη σωτηρία του κόσμου

Του  Σπύρου  Θεοδ.  Κουτσοχρήστου

Στην Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Τίμιου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς – Λαρίσης, οι Μοναχές  προσευχόμενες  στόλισαν την εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, με άνθη από άγριες κορομηλιές που φύονται στις πλαγιές του όρους Κίσσαβος.

Η Ιερά Μονή ιδρύθηκε περί το έτος 1550 από τον Άγιο Δαμιανό τον εν Κισσάβω, και σήμερα ” εν τω καιρό της πανδημίας του κορονοϊού ” ( Covid – 19 ), κλειστή για τους προσκυνητές, οι μοναχές προσεύχονται απερίσπαστες, για την σωτηρία όλου του κόσμου και την απαλλαγή του από αυτήν την ασθένεια.

Ο Θεός να τις ενδυναμώνει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων