20/04/2019 20/04/2019 Ο ηγούμενος Τρύφων του Μοναστηριού του Σωτήρος στο Vashon Island της Ουάσιγκτον (σ.σ. Η.Π.Α.) έπεσε θύμα επίθεσης από άνδρα που φαίνεται να εξοργίστηκε από … τα μοναστικά του ρούχα και τον σταυρό! Όπως κατέθεσε ο ηγούμενος, “Όταν ο άγνωστος άνδρας είδε το σταυρό μου, γούρλωσε τα μάτια του και με γρονθοκόπησε τόσο δυνατά που έχασα...
20 Απριλίου, 2019 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2019 - 22:39

Άγνωστος γρονθοκόπησε Ορθόδοξο ηγούμενο μοναστηριού

Διαδώστε:
Άγνωστος γρονθοκόπησε Ορθόδοξο ηγούμενο μοναστηριού

Ο ηγούμενος Τρύφων του Μοναστηριού του Σωτήρος στο Vashon Island της Ουάσιγκτον (σ.σ. Η.Π.Α.) έπεσε θύμα επίθεσης από άνδρα που φαίνεται να εξοργίστηκε από … τα μοναστικά του ρούχα και τον σταυρό!
Όπως κατέθεσε ο ηγούμενος, “Όταν ο άγνωστος άνδρας είδε το σταυρό μου, γούρλωσε τα μάτια του και με γρονθοκόπησε τόσο δυνατά που έχασα μερικώς την ακοή μου!”
Οι αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης κάλεσαν την αστυνομία, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα βενζινάδικου προκειμένου να αναγνωριστεί ο δράστης στον οποίο θα απαγγελθούν κατηγορίες για επίθεση σε βαθμό κακουργήματος.
Ο π. Τρύφων, δηλώνει ότι θα ήθελε να δει τον δράστη στη φυλακή όχι για τιμωρία, αλλά για να του προσφέρει τη συγχώρεση και το έλεος του Χριστού: “Θέλω να πάω στη φυλακή και να καθίσω δίπλα του στο κελί, να του πω ότι τον συγχωρώ και τον αγαπώ και εγώ και ο Θεός. Μόνο αυτό! ”

https://www.facebook.com/BurienPolice/photos/a.407088202763844/1480384555434198/?type=3&theater

Δείτε το βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων