15/11/2019 15/11/2019 Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Χάδος Προσκύνημα της Αγίας Κάρας του Aγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Ιερά Μονή Aγ. Νεκταρίου Κιλκίς. Πλήθος κόσμου από την πόλη του Κιλκίς και τα περίχωρα  καταφθάνει για να προσκυνήσει το ιερό θησαύρισμα ενώ τελείται παράκληση στον αγ. Χρυσόστομο χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ. Την αγία κάρα προσεκομισε ο...
15 Νοεμβρίου, 2019 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2019 - 15:12

Στην Ι.Μ. Aγ. Νεκταρίου Κιλκίς η Τιμία Κάρα του Ιερού Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Aγ. Νεκταρίου Κιλκίς η Τιμία Κάρα του Ιερού Χρυσοστόμου

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Προσκύνημα της Αγίας Κάρας του Aγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Ιερά Μονή Aγ. Νεκταρίου Κιλκίς.

Πλήθος κόσμου από την πόλη του Κιλκίς και τα περίχωρα  καταφθάνει για να προσκυνήσει το ιερό θησαύρισμα ενώ τελείται παράκληση στον αγ. Χρυσόστομο χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ. Την αγία κάρα προσεκομισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γερ. Εφραίμ  και υποδέχτηκαν ο Μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ, ο Αρχιμ. Επιφάνιος Θεοδωρίδης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής με την αδελφότητα της Μονής και πλήθος κόσμου .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων