28/02/2020 28/02/2020 Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικολάου του Πλανά θα υποδεχτεί το Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ της Ιεράς Μονής Κορώνης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς χριστιανούς ότι αύριο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ στην Καρδίτσα, θα μεταφερθεί προς ευλογία και αγιασμό το Ιερό Λείψανο του Αγίου...
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 18:40

Το Ιερό Λείψανο του Αγ. Νικολάου Πλανά στο μετόχι της ΙΜ Κορώνης

Διαδώστε:
Το Ιερό Λείψανο του Αγ. Νικολάου Πλανά στο μετόχι της ΙΜ Κορώνης

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικολάου του Πλανά θα υποδεχτεί το Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ της Ιεράς Μονής Κορώνης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς χριστιανούς ότι αύριο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ στην Καρδίτσα, θα μεταφερθεί προς ευλογία και αγιασμό το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικολάου του Πλανά. Στη συνέχεια θα ψαλλεί πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας. Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει στο Ναό έως και τη Τετάρτη 4 Μαρτίου όπου στις 7.00 π.μ. θα τελεσθεί η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

Ἡ Ἱερὰ Μονὴ Κορώνης τὶς τρεῖς πρώτες ἡμέρες τῆς Ἁγίας καὶ Μεγάλης Τεσσαρακοστῆς ἥτοι: Καθαρὰ Δευτέρα, Καθαρὰ Τρίτη καὶ Καθαρὰ Τετάρτη, θὰ παραμένει κλειστή, λόγω ἀρχὴ τῆς νηστείας καὶ τριημέρου.
Τὰ ἱερὰ Λείψανα θὰ τεθοὺν πρὸς προσκύνηση τὴν Κυριακὴ τῆς Τυρινῆς.
Επίσης η ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου θα αρχίζει στις 5.00 μ.μ.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων