23/06/2020 23/06/2020 Στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών Αρκαδίας βρέθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, όπου προεξήρχε του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας, και του διετούς Μνημοσύνου από την κοίμηση της κατά σάρκα αδελφής του Ρεβέκκας, πλαισιούμενος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Μελχισεδέκ Γαλάνη, τους Πανοσιολογιότατους Αρχιμανδρίτες...
23 Ιουνίου, 2020 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2020 - 12:50

Το μνημόσυνο της αδελφής του τέλεσε ο Μητρ. Ιερισσού

Διαδώστε:
Το μνημόσυνο της αδελφής του τέλεσε ο Μητρ. Ιερισσού

Στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών Αρκαδίας βρέθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, όπου προεξήρχε του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας, και του διετούς Μνημοσύνου από την κοίμηση της κατά σάρκα αδελφής του Ρεβέκκας, πλαισιούμενος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Μελχισεδέκ Γαλάνη, τους Πανοσιολογιότατους Αρχιμανδρίτες Παϊσιο Σουλτανικά, Σαμουήλ Κασσίμου και τον Ιεροδιάκονο Κύριλλο Μαρκαντωνάκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων