10/12/2020 10/12/2020 Τρεις φωτογραφίες της μακαριστής Γερόντισσας Φιλοθέης της Μονής Ρουσάνου Μετεώρων της οποίας η Εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, κεκλεισμένων των θυρών της Μονής. Την Εξόδιο τέλεσε ιερέας από τη γενέτειρα της μακαριστής γερόντισσας Αγναντιά Καλαμπάκας. Η μακαριστή γερόντισσα εκοιμήθη χθες 9 Δεκεμβρίου σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο των Τρικάλων....
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 19:24

Τρεις φωτογραφίες εις μνήμην της Γερόντισσας Φιλοθέης

Διαδώστε:
Τρεις φωτογραφίες εις μνήμην της Γερόντισσας Φιλοθέης

Τρεις φωτογραφίες της μακαριστής Γερόντισσας Φιλοθέης της Μονής Ρουσάνου Μετεώρων της οποίας η Εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, κεκλεισμένων των θυρών της Μονής.

Την Εξόδιο τέλεσε ιερέας από τη γενέτειρα της μακαριστής γερόντισσας Αγναντιά Καλαμπάκας. Η μακαριστή γερόντισσα εκοιμήθη χθες 9 Δεκεμβρίου σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο των Τρικάλων. Έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, νοσηλεύτηκε αρχικά στην ειδική πτέρυγα covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων και καθώς η κατάστασή της επιδεινώθηκε κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία της Γερόντισσας Φιλοθέης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων