19/03/2024 19/03/2024 Εκ της Αδελφότητας της Ιεράς Πατριαρχική Μονής Οδηγητρίας Γωνιάς, Κολυμβάρι, ανακοινώθηκε ότι οι Α΄ Χαιρετισμοί της Παναγίας μας θα ψαλθούν στο Καθολικό της Μονής, το εσπέρας της Παρασκευής, 22 Μαρτίου, και ώρα 17.00μ.μ. υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ.Αμφιλοχίου. “Στην ιδαίτερου κάλλους αυτή Ακολουθία της Παναγίας μας καλούμεθα όπως υψώσουμε χείρες ικέτιδες προς...
19 Μαρτίου, 2024 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 11:42

Χαιρετισμοί της Παναγίας στο Μοναστήρι της Γωνιάς

Διαδώστε:
Χαιρετισμοί της Παναγίας στο Μοναστήρι της Γωνιάς

Εκ της Αδελφότητας της Ιεράς Πατριαρχική Μονής Οδηγητρίας Γωνιάς, Κολυμβάρι, ανακοινώθηκε ότι οι Α΄ Χαιρετισμοί της Παναγίας μας θα ψαλθούν στο Καθολικό της Μονής, το εσπέρας της Παρασκευής, 22 Μαρτίου, και ώρα 17.00μ.μ. υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ.Αμφιλοχίου.

“Στην ιδαίτερου κάλλους αυτή Ακολουθία της Παναγίας μας καλούμεθα όπως υψώσουμε χείρες ικέτιδες προς την Μητέρα του Θεού, την Μάνα όλου του κόσμου και την δική μας Μάνα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων