11/03/2021 11/03/2021 Υπό την σκιά των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και με την παρουσία έως εννέα πιστών θα τελεστεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό της Συγχωρήσεως στον...
11 Μαρτίου, 2021 - 18:21
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 17:27

Υπό τη σκιά των μέτρων ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στη Μονή Παναγίας Δοβρά

Διαδώστε:
Υπό τη σκιά των μέτρων ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στη Μονή Παναγίας Δοβρά

Υπό την σκιά των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και με την παρουσία έως εννέα πιστών θα τελεστεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό της Συγχωρήσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως, του θαυματουργού, στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

Όπως σημειώνει η Ιερά Μητρόπολη σε ανακοίνωσή της: “λόγω των ιδιαιτέρως δύσκολων καταστάσεων και των αυστηρών μέτρων που ισχύουν αυτό το διάστημα για την μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού με τη συμμετοχή μόνον εννέα ατόμων στους Ιερούς μας Ναούς τουλάχιστον μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα” και καταλήγει “όσοι επιθυμείτε μπορείτε να παρακολουθήσετε την ιερά ακολουθία σε ζωντανή μετάδοση από το διαδικτυακό κανάλι της Ιεράς μας Μητροπόλεως”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων