21/04/2022 21/04/2022 Εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού πραγματοποιούνται σήμερα στο καμπαναριό της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου στη Ζάκυνθο, τις οποίες πραγματοποιεί αφιλοκερδώς η κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΚΟ Βλασόπουλος. Εκ της Ιεράς Μονής, ευχαριστούν δημόσια τον συντοπίτη τους, Νικόλαο Βλασόπουλο, για την πρωτοβουλία και την πρόθεση που είχε, ώστε να βοηθήσει με τον τρόπο αυτό, να δεσπόζει και να φωτίζει το...
21 Απριλίου, 2022 - 20:27
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2022 - 19:57

Ζάκυνθος: Φωτισμένο το καμπαναριό του Αγίου Διονυσίου το Πάσχα

Διαδώστε:
Ζάκυνθος: Φωτισμένο το καμπαναριό του Αγίου Διονυσίου το Πάσχα

Εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού πραγματοποιούνται σήμερα στο καμπαναριό της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου στη Ζάκυνθο, τις οποίες πραγματοποιεί αφιλοκερδώς η κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΚΟ Βλασόπουλος.

Εκ της Ιεράς Μονής, ευχαριστούν δημόσια τον συντοπίτη τους, Νικόλαο Βλασόπουλο, για την πρωτοβουλία και την πρόθεση που είχε, ώστε να βοηθήσει με τον τρόπο αυτό, να δεσπόζει και να φωτίζει το καμπαναριό του Πολιούχου της Ζακύνθου, Αγίου Διονυσίου, κατά τις εορτές της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων