10/04/2021 10/04/2021 Μια ιδιαίτερα αξιόλογη ομιλία με τίτλο: «Η εξαιρετική προσφορά στην Ορθοδοξία και το γένος του Οικουμενικού Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’» πραγματοποίησε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, Νικόλαος Αναγνωστόπουλος. Η ομιλία, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο, έγινε στο πλαίσιο διαδικτυακής εκδήλωσης με τίτλο: «Οι ημέρες έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης 1821 στην Κωνσταντινούπολη»,...
10 Απριλίου, 2021 - 21:49

Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών για τον Άγιο Πατριάρχη Γρηγόριο Ε’

Διαδώστε:
Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών για τον Άγιο Πατριάρχη Γρηγόριο Ε’

Μια ιδιαίτερα αξιόλογη ομιλία με τίτλο: «Η εξαιρετική προσφορά στην Ορθοδοξία και το γένος του Οικουμενικού Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’» πραγματοποίησε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, Νικόλαος Αναγνωστόπουλος.

Η ομιλία, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο, έγινε στο πλαίσιο διαδικτυακής εκδήλωσης με τίτλο: «Οι ημέρες έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης 1821 στην Κωνσταντινούπολη», στην οποία συμμετείχαν ακόμα οι εξαίρετοι καθηγητές, Αιμιλία Θεμοπούλου, Νικόλαος Ουζούνογλου (πρόεδρος της Οιμ.Κω), Χριστίνα Φίλλιου, Δημήτριος Σταθακόπουλος. 

Δείτε την ομιλία:

Τα θέματα μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην αφίσα της εκδήλωσης:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων