07/07/2022 07/07/2022 Ιστορική φωτογραφία που απεικονίζει ανθρώπους να συνεργάζονται για την επισκευή της στέγης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ανιάδος, το 1961, αναρτήθηκε στη σελίδα του Facebook “Ανιάδα Ευρυτανίας – Αγαπημένη γενέτειρα”. Η φωτογραφία πρωτοδημοσιεύτηκε στο Facebook από τον κ. Μπάμπη Καρακώστα το 2013 και στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκε πολλές φορές στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την ανάρτηση στο...
07 Ιουλίου, 2022 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2022 - 15:27

Ιστορική φωτογραφία δείχνει την επισκευή στέγης στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Ανιάδος το 1961

Διαδώστε:
Ιστορική φωτογραφία δείχνει την επισκευή στέγης στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Ανιάδος το 1961

Ιστορική φωτογραφία που απεικονίζει ανθρώπους να συνεργάζονται για την επισκευή της στέγης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ανιάδος, το 1961, αναρτήθηκε στη σελίδα του Facebook “Ανιάδα Ευρυτανίας – Αγαπημένη γενέτειρα”.

Η φωτογραφία πρωτοδημοσιεύτηκε στο Facebook από τον κ. Μπάμπη Καρακώστα το 2013 και στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκε πολλές φορές στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Facebook:

“Οι Χωριανοί σε προσωπική εργασία.
Τα παλληκάρια στο δύσκολο κομμάτι στη σκάλα και στη στέγη οι μεγάλοι και οι γυναίκες στο στέρεο μέρος (εξαίρεση ο Τσιωνόγιανος στη δεξιά σκάλα).
Διακρίνονται: δεξιά σειρά από μπροστά:
Τσιάτσος Ιωάννης, Κουτρούμπας Γεράσιμος (Τόλιας), Γραβάνης Σεραφείμ, Ντζανέτας Σεραφείμ, Μακρυγιάννης Νικόλαος, Τριαντάφυλλος Χαντζόπουλος, Ιωάννης Τσιώνης (Τσιωνόγιαννος), Καραγκούνης Ιωάννης, Τσιάτσος Νικόλαος, Γεράσιμος Κατής, Κω/νος Φλώρος (Αρμαντούλας), Μπασιαδήμας Χρήστος, Λεωνίδας Καραγκούνης
Αριστερή σειρά:
Χαράλαμπος Νασιόπουλος, Γιαννούλα Κατή, Κατίνα Κουτρούμπα, Πετρούλα Τριανταφύλη, Κουτρούμπας Ιωάννης, Ντζανής Φώντας, Tσιώνης Ανέστης, Βενέτης Θωμάς, Κουτρούμπας Ιωάννης (με το κοντομάνικο) Φώντας Ντζανής (με τις πλάκες στα χέρια) και δίπλα του Ανέστης Τσιώνης
Άνθρωποι της προσφοράς, όψεις χαρούμενες, συνθήκες σκληρές, το αποτέλεσμα ο ναός να διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση από το 1907 που ολοκληρώθηκε”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων