08/05/2020 08/05/2020 Δείτε απόψε Παρασκευή στις 21.00 στο Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία το ντοκιμαντέρ για τη θεολογική σχολή της Χάλκης με τίτλο “Ανάμεσα σε δύο κόσμους”. Το ντοκιμαντέρ είναι μια παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και γυρίστηκε όταν ακόμη ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας ήταν ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ Ελπιδοφόρος. Δείτε πως η αδελφότητα,...
08 Μαΐου, 2020 - 17:08
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2020 - 20:23

Απόψε προβολή για την Χάλκη

Διαδώστε:
Απόψε προβολή για την Χάλκη

Δείτε απόψε Παρασκευή στις 21.00 στο Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία το ντοκιμαντέρ για τη θεολογική σχολή της Χάλκης με τίτλο “Ανάμεσα σε δύο κόσμους”.

Το ντοκιμαντέρ είναι μια παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και γυρίστηκε όταν ακόμη ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας ήταν ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ Ελπιδοφόρος.

Δείτε πως η αδελφότητα, την εποχή εκείνη φρόντισε να ζωντανέψει, η θεολογική σχολή και να λειτουργήσει ξανά η βιβλιοθήκη ενώ τελούσαν και τις Ιερές Ακολουθίες στην Ιερά Μονή.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων