24/02/2020 24/02/2020 Το Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, 22 Φεβρουαρίου, τελέσθηκε κατά το έθος στα Στρατιωτικά Κοιμητήρια που βρίσκονται εντός του Α’ Νεκροταφείου, η επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στρατιώτες και αξιωματικούς. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, παρουσία του βουλευτού κ. Κελέτση, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς, του Διοικητού της 12ης Μεραρχίας Υποστρατήγου κ. Χουδελούδη...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 10:44

Επιμνημόσυνη δέηση στα Στρατιωτικά Κοιμητήρια Αλεξανδρούπολης

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση στα Στρατιωτικά Κοιμητήρια Αλεξανδρούπολης

Το Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, 22 Φεβρουαρίου, τελέσθηκε κατά το έθος στα Στρατιωτικά Κοιμητήρια που βρίσκονται εντός του Α’ Νεκροταφείου, η επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες στρατιώτες και αξιωματικούς.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, παρουσία του βουλευτού κ. Κελέτση, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς, του Διοικητού της 12ης Μεραρχίας Υποστρατήγου κ. Χουδελούδη και λοιπών εκπροσώπων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών.

Ο Μητροπολίτης επίσης τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των αειμνήστων ευεργετών της Μητροπόλεως, Φωτίου Σταυρίδη, Μάρκου Μαρκοπούλου, Χαραλάμπους και Γεωργίας Βακαλίδη.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων