06/11/2019 06/11/2019 Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος μετέβη στην Αθήνα προσκεκλημένος από την συντακτική επιτροπή του περιοδικού «ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ» για να ομιλήσει σε εορταστική εκδήλωση για τα 30 χρόνια παρουσίας και εκδόσεως του περιοδικού της Χριστιανικής Φοιτητικής Ενώσεως. Το θέμα της ομιλίας του Μητροπολίτου ήταν «Η παρεμβολή της Εκκλησίας στον σύγχρονο κόσμο» (διαβάστε...
06 Νοεμβρίου, 2019 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2019 - 18:15

Η ομιλία του Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου στο CARAVEL

Διαδώστε:
Η ομιλία του Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου στο CARAVEL

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος μετέβη στην Αθήνα προσκεκλημένος από την συντακτική επιτροπή του περιοδικού «ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ» για να ομιλήσει σε εορταστική εκδήλωση για τα 30 χρόνια παρουσίας και εκδόσεως του περιοδικού της Χριστιανικής Φοιτητικής Ενώσεως.

Το θέμα της ομιλίας του Μητροπολίτου ήταν «Η παρεμβολή της Εκκλησίας στον σύγχρονο κόσμο» (διαβάστε την ομιλία εδώ).

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, νέων, φοιτητών, επιστημόνων της Χριστιανικής Φοιτητικής Ενώσεως, κληρικοί του λεκανοπεδίου και ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας κ. Γεώργιος Καλαντζής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 8ης Έκθεσης Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου και Μοναστηριακών Προϊόντων που διοργανώθηκε στο Ξενοδοχείο CARAVEL της Αθήνας από τις 2-4 Νοεμβρίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων