04/02/2024 04/02/2024 Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος τέλεσε την ετήσια Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας, την Κυριακή 4η Φεβρουαρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Άργος. Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τους αδικοχαμένους Αστυνομικούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος και για τα αποθανόντα μέλη του Συνδέσμου....
04 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:27

Ι.Μ. Αργολίδος: Θεία Λειτουργία και κοπή βασικόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας

Διαδώστε:
Ι.Μ. Αργολίδος: Θεία Λειτουργία και κοπή βασικόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος τέλεσε την ετήσια Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας, την Κυριακή 4η Φεβρουαρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Άργος.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τους αδικοχαμένους Αστυνομικούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος και για τα αποθανόντα μέλη του Συνδέσμου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο εφημέριος του Ι.Ν. και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος και ευχήθηκε στον Σύνδεσμο Αποστράτων καλή χρονιά και υγεία σε όλα τα μέλη του.

Στην συνέχεια στην καφετέρια “ ΠΑΡΚΟ “ προφέρθηκε καφές και διανεμήθηκε ο άρτος και έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας Μιχάλης Μαντάς ανέφερε:

Σεβασμιότατε, Εκπρόσωπε της Εκκλησίας
Κ. Βουλευτές
Κ. Αντιπεριφερειάρχα
Κ. Θεματικέ Αντιπεριφερειάρχα
Κ. Περιφερειακέ Σύμβουλε
Κύριοι Δήμαρχοι και εκπρόσωποι αυτών
Κύριε Ανώτερε Διοικητή Φρουράς Ναυπλίου
Κύριοι Διοικητές Υπηρεσιών Σωμάτων Ασφαλείας
Κύροι Πρόεδροι Συνδέσμων – Ενώσεων – Συλλόγων Νομού Αργολίδας
Αγαπητοί συνάδελφοι συναδέλφισες και φίλοι του Συνδέσμου.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά Ο Σύνδεσμος το 2023 μετά την ΠΑΝΔΗΜΙΑ παρουσίασε ένα μεγάλο έργο που έχει γνωστοποιηθεί στην Κοινωνία της Αργολίδας και όχι μόνο.

Από αυτές ιδιαιτερότητα είχαν : Τρείς (3) δραστηριότητες

1.- Η Κυκλοφορία του Πρώτου Βιβλίου του Συνδέσμου μας αλλά και πρώτο Πανελλαδικά που έχει τίτλο ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Όποιος δεν το έχει παραλάβει να ενημερώσει τον Γεν. Γραμ. κ. ΚΟΥΚΟΥΒΕ Αντώνιο ή την κ. ΛΙΤΣΑ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα.

2.- Προσκυνηματική εκδρομή τη ημέρα του Ακάθιστου ΄Υμνου. Δωρεάν Μονοήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας. Ετήσιο Ταξίδι στην Καππαδοκία με πλήρη επιτυχία.

3.-Δημιούργησε την δική του ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ και facebook με τίτλο sasaargolidas

Ως Δ.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Αιρετούς που έχουν επισκεφθεί το Γραφείο του Συνδέσμου ως επίσης και αυτούς που μας έχουν δεχτεί στα γραφεία τους.

Όσοι ακόμη συνάδελφοι δεν μας έχετε δώσει τα e-mail να μας τα στείλετε καθ ότι η Ομοσπονδία μας συνεχώς μας ενημερώνει με ΕΠΙΚΑΙΡΑ θέματα τα οποία δεν είναι δυνατόν να ενημερωθείτε μέσω ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.

Έχουμε τρεις ( 3 ) πρόσφατες ενημερώσεις όπως :

1) ΄Ολο το Νέο Νομοσχέδιο για όσους εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν.

2)Δημιουργήθηκε ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ και τέθηκε σε λειτουργία από το 2024. Ο Ε.Λ.Α. Π.Ο.Α.Σ.Α.

3) Κινήσεις για την κατάργηση της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ και της Κράτησης της Αλληλεγγύης

Στόχοι του 2024.

– ΔΩΡΕΑΝ Εκδρομή στην Ορεινή Αρκαδία.

-Ο Εορτασμός του Προστάτη Αγίου Νικολάου στον Κρασόκτιστο Καραθώνας Ναυπλίου, 19η Μαΐου για Τρίτη χρονιά.

-Ταξίδι στο Εξωτερικό, ΙΤΑΛΙΑ στην περιοχή ΤΟΣΚΑΝΗΣ όπου ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Όποιος βρει το Φλουρί θα έχει ΔΩΡΟ συμμετοχής δύο (2) ατόμων στην Μονοήμερη Εκδρομή στο Νομό Αρκαδίας. (Εκτός εάν το βρει μέλος ή σύζυγος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ δύναται να φέρει δύο φίλους).

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του βουλευτή Αργολίδας Ιωάννη Ανδριανού, του Γεώργιου Γαβρηλου (ήταν εκτός Νομού και έστειλε μήνυμα), του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Σιδέρη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου ως εκπρόσωπου του Δήμου Άργους Μυκηνών, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Χρήστος Γκούμας ως εκπρόσωπος του Δήμαρχου Ναυπλιέων, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ Χαράλαμπος Σελλής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Ανδρέας Μπράγκας, οι πολιτευτές της Ν.Δ. Ελένη Παναγιωτοπούλου και Γιώργος Δωροβίνης.

Ακολούθησαν βραβεύσεις των μαθητών που έλαβαν Πτυχία και εισήχθησαν στα ανώτερα ιδρύματα:

-ΜΟΥΓΙΑΚΑΚΟΣ Πέτρος του Παναγιώτη ο οποίος έλαβε πτυχίο στις Επιστήμες Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Απονομή από τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Σιαχάμη.

-ΣΥΡΕΓΓΕΛΑΣ ΄Ομηρος του Νικολάου ο οποίος έλαβε Πτυχίο στις Επιστήμες Οργανώσεως και Διαχείρισης Αθλητισμού. Απονομή από τον Γενικό Γραμματέα κ. Αντώνιο Κουκουβέ.

– ΚΑΡΟΥΤΖΟΥ Θεοδώρα του Διονυσίου η οποία εισήχθη στο ΕΚΠΑ Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνα Απονομή από την Ταμία κ. Παναγούλα Λίτσα -Λειβαδίτη.

– ΝΟΥΛΑΣ Γεώργιος του Δημητρίου ο οποίος εισήχθη στο ΤΜΗΜΑ: Μηχανολόγων Αεροναυπηγών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ. Απονομή θα γίνει από την Βοηθό Ταμία κ. Θεώνη Κάραλη.

 

   

 

 

 

    
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων