30/08/2019 30/08/2019 Το Δημοτικό Διαμέρισμα Πυργιωτίκων του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα, εορτάζει την θεομητορική εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου. Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροσττούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Ο Ιερέας π. Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Πυργιωτίκων, στον οποίο ανήκει ο κοιμητηριακός ναός της Παναγίας,...
30 Αυγούστου, 2019 - 21:16

Ο Αργολίδος Νεκτάριος επί τη εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης

Διαδώστε:
Ο Αργολίδος Νεκτάριος επί τη εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Πυργιωτίκων του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα, εορτάζει την θεομητορική εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου. Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροσττούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Ο Ιερέας π. Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Πυργιωτίκων, στον οποίο ανήκει ο κοιμητηριακός ναός της Παναγίας, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Νεκτάριο, καθώς και όσους προσήλθαν στον πανηγυρικό Εσπερινό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων