15/10/2019 15/10/2019 Από τον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαλαντρενίου γίνεται γνωστό ότι και φέτος συνεχίζονται οι μηνιαίες ομιλίες πνευματικού και ποιμαντικού περιεχομένου στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου προς πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της ενορίας και των γύρω περιοχών. Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στὶς 7:00 τὸ απόγευμα θα αρχίσει η παράκληση στην Υπεραγία...
15 Οκτωβρίου, 2019 - 14:17

«Το ευχαριστιακό τραπέζι της Κυριακής» στις 24 Οκτωβρίου

Διαδώστε:
«Το ευχαριστιακό τραπέζι της Κυριακής» στις 24 Οκτωβρίου

Από τον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαλαντρενίου γίνεται γνωστό ότι και φέτος συνεχίζονται οι μηνιαίες ομιλίες πνευματικού και ποιμαντικού περιεχομένου στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου προς πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της ενορίας και των γύρω περιοχών.

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στὶς 7:00 τὸ απόγευμα θα αρχίσει η παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η πρώτη για την εφετινή περίοδο ομιλία από τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης με θέμα: «Το ευχαριστιακό τραπέζι της Κυριακής».

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων