19/12/2023 19/12/2023 Ως ευλογία χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου την εκλογή σε Μητροπολίτη Σελευκείας του Μεγάλου Πρωτοσυγκέλλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Αρχιαμανδρίτη Θεοσώρου Μεϊμάρη, ο οποίος εξέλέγη χθες, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:  “Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ....
19 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:23

Η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου για την εκλογή του Μητροπολίτη Σελευκείας Θεοδώρου

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου για την εκλογή του Μητροπολίτη Σελευκείας Θεοδώρου

Ως ευλογία χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου την εκλογή σε Μητροπολίτη Σελευκείας του Μεγάλου Πρωτοσυγκέλλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Αρχιαμανδρίτη Θεοσώρου Μεϊμάρη, ο οποίος εξέλέγη χθες, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: 

“Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, με την περί Αυτόν Αγία και Ιερά Σύνοδο, εξέλεξαν παμψηφεί, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, Μητροπολίτη Σελευκείας, τον Μέγα Πρωτοσύγκελλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Θεόδωρο.

Η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου συγχαίρει ενθέρμως τον νέο Εψηφισμένο Μητροπολίτη Σελευκείας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Καθηγητή στην Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης και του εύχεται εγκαρδίως θεοφιλή, θεοτίμητη και χριστοφόρα αρχιερατική διακονία.

Είναι ευλογία για την Ιερά Μητρόπολή μας, διότι ο Εψηφισμένος Σελευκείας ανήκει στο δυναμικό της, αλλά και ξεκίνησε την εκκλησιαστική του διακονία από το Αρκαλοχώρι”.

Διαβάστε επίσης: 

Μητροπολίτης Σελευκείας εξελέγη ο Μέγας Πρωτοσύγκελλος Θεόδωρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων