12/03/2019 12/03/2019 Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας πρώτης ημέρας της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον Ιερό Ναό Μεταμοφώσεως του Σωτήρος  στο  Αρκαλοχώρι τελέστηκε το Μέγα Απόδειπνο, παρουσία του  Σεβ. Μητροπολίτη  κ. Ανδρέα συμπροσευχομένου του Προιασταμένου της Ενορίας και Αρχιερατικού Επιτρόπου της α΄Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτοπρεσβυτέρου  Δημητρίου Πάγκαλου και των διακόνων Ιωάννη Καπελλάκη και Κωνσταντίνου Αρμενάκη . Ο Σεβασμιώτατος,...
12 Μαρτίου, 2019 - 18:48

Το Μέγα Απόδειπνο στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Το Μέγα Απόδειπνο στο Αρκαλοχώρι

Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας πρώτης ημέρας της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον Ιερό Ναό Μεταμοφώσεως του Σωτήρος  στο  Αρκαλοχώρι τελέστηκε το Μέγα Απόδειπνο, παρουσία του  Σεβ. Μητροπολίτη  κ. Ανδρέα συμπροσευχομένου του Προιασταμένου της Ενορίας και Αρχιερατικού Επιτρόπου της α΄Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτοπρεσβυτέρου  Δημητρίου Πάγκαλου και των διακόνων Ιωάννη Καπελλάκη και Κωνσταντίνου Αρμενάκη . Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, ευχήθηκε “καλό και καρποφόρο αγώνα κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή,  ώστε να αξιωθούμε να εορτάσουμε τα Άγια Πάθη και την ένδοξο Ανάσταση του Κυρίου μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων